Új Jelszó Kérése
TOP Termékek
Termékajánló

Hírek

2016.06.06
Akció!! Otthon Melege Program 2016!!

Garantáltan a legjobb árakon később is?

AKCIÓ:2016.07.31-ig a rendelt és kifizetett termékeket díjmentesen tároljuk  és 2016.09.01-ig a kért időpontban szállítjuk ki!!Így továbra is  "az ország legjobb árain" tudjuk biztosítani hőszigetelő anyagainkat.

SŐT ha most van szüksége szigetelőanyagokra akkor :

 

Kérje személyre szabott árajánlatunkat még ma!

 

 

Otthon Melege Program 2016.

 

 

 

A családi házak elavult fűtés-, melegvíz- és energiaellátó rendszerei, továbbá a gyenge minőségű hőszigetelés jelentős energiaveszteséget – és ezáltal többlet CO2 kibocsátást – okoznak. Az energiatakarékosság fokozását és az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentését szolgáló épületenergetikai korszerűsítéseket célzó beruházások megvalósítása költséges, ennek következtében legtöbbször kivitelezhetetlen a családi házban lakó magánszemélyek számára megfelelő támogatás nélkül.

 

Jelen pályázati kiírás lehetőséget nyújt a családi házban élő lakosság számára vissza nem térítendő támogatás felhasználásával lakóépületeik korszerűsítésére, felújítására, ezzel hozzájárulva az ország energiahatékonyságának növeléséhez, valamint klímavédelmi céljaihoz.

 

Pályázás feltételei:

 

 • Jelen pályázati kiírásra kizárólag magyarországi lakóhellyel rendelkező, cselekvőképes nagykorú természetes személyek nyújthatnak be pályázatot.
 • A pályázónak legalább résztulajdonnal kell rendelkeznie az ingatlanban.
 • Kizárólag magyar adóazonosító jellel rendelkező magánszemélyek nyújthatnak be pályázatot a beadást megelőzően már életvitelszerűen lakott egy lakásos családi házakra.
 • További követelmény, hogy a tégla- vagy vályogépület 1996 előtti építésű, illetve 1995. december 31-ig kiadott építési engedéllyel rendelkező, valamint legfeljebb nettó 135m2 fűtött alapterületű legyen.

 

A támogatás mértéke

 

A beruházási céltól függően a támogatás szintje a teljes beruházás 40-55%-a lehet, illetve 1,25 millió forinttól akár 2,5 millió forintig terjedhet a megvalósítandó fejlesztés komplexitásától függően épületenként és magánszemélyenként. A pályázatok rangsorolásának alapja a megtakarított éves CO2 kibocsájtás mértéke.

 

 

 

Támogatható korszerűsítések

 

 

 

Tájékoztatásként összegyűjtöttük mindazon beruházások listáját, amelyekre lehetőség van pályázatot benyújtani az Otthon Melege Program keretében:

 

 

 

 • Nyílászárók cseréje
 • Az épület nyári hővédelmének javítása, árnyékoló vagy árnyékvető szerkezetek. (ablakfólia, gépi hűtés, légkondicionáló berendezés beüzemelése NEM(!) támogatható)
 • Hőtermelő berendezés(ek) cseréje új kondenzációs gázkazánra
 • Használati melegvizet előállító berendezés cseréje
 • Fűtési rendszer hőleadóinak és/vagy csőhálózatának korszerűsítése, cseréje, átalakítása, kialakítása
 • Napkollektoros rendszer telepítése (melegvíz előállítás és fűtésrásegítés céljából)
 • Napelemes rendszer telepítése (háztartási méretű kiserőmű, áramtermelés céljából)
 • Brikett, pellet, faapríték, faelgázosító kazánrendszer kiépítése

 

 

 

Pályázat benyújtása

 

Az aktuális információk szerint a pályázat benyújtása 2016. július 1-től, kizárólag elektronikusan, a pályázatbenyújtó rendszeren keresztül, ügyfélkapus regisztrációval rendelkezve lehetséges.

 

 

Webáruház készítés